<
Dance to Live
Index
Wat biedt Dance to Live
Dance to Live verzorgt workshops Vital Danza voor volwassenen en kinderen.
Dit kan variëren van een eenmalige workshop (o.a. feestjes, teambuildingsevenement) tot een langere of kortere lescyclus. Zie agenda voor de lessen die voor iedereen toegankelijk zijn.
Gewoonlijk duurt een workshop 1,5 tot 2 uur. Voor speciale doelgroepen (bijvoorbeeld jonge kinderen, patiënten met bepaalde aandoeningen of beperkingen) wordt echter behalve de inhoud ook de lengte van de les aangepast: een les duurt dan 1 uur.
De workshops worden aan zowel kleinere groepen (< 10 deelnemers) als grotere groepen gegeven.
Neemt u vooral contact op over de mogelijkheden!
Heeft u zelf een thema in gedachten?
Dance to Live zet met plezier een professionele workshop rondom dit thema neer!

Reacties van deelnemers
Hieronder vindt u enkele reacties die ik schriftelijk van deelnemers ontving. Omwille van privacy zijn de namen niet vermeld.

E: "Het dansen gaf mij een gevoel van vrijheid en dat was erg fijn aangezien ik dat dit half jaar weinig heb gevoeld. Ik kon mij lekker vrij bewegen zonder dat mensen mij raar aankeken. En de muziek maakte alles nog even meer intenser. De workshop was leuk. Mijn complimenten!"

C: "Ik vind Vital Danza heel creatief....... Volgens mij heeft Vital Danza meer een doel in zichzelf, waardoor het min of meer een spel wordt dat je speelt met je lichaam en de muziek. Het gevolg is een gevoel van welbevinden. Je hoeft ook nooit bang te zijn dat je Vital Danza niet kunt, want je bent je eigen maatstaf. Door Vital Danza te doen, werk je op een speelse manier aan je uithoudingsvermogen en krijg je (weer) plezier in bewegen."

J: "Het Vital Danza was echt geweldig. Ik voelde mij helemaal ontspannen en kalm, voelde mij goed in me vel en kon lekker gek dansen zonder mij te schamen. Echt super."

Design: Recati WebDesign