Wie ben ik?
Hallo, welkom op de website van Dance to Live!
Ik ben Ursula Vetter (1968) en van jongsaf aan gefascineerd door dans en bewegen op muziek.
Ik heb verschillende dansvormen altijd met hart en ziel gedanst maar ik miste de diepgang die ik wel bij Vital Danza vond.  Tijdens mijn workshops combineer ik mijn passie voor dans en beweging met mijn interesse in wellness en mindfulness.
Ik geniet ervan mensen hun eigen (soms nog verborgen en onvermoede) kracht en expressie-mogelijkheden te laten ervaren en ze verder te zien ontwikkelen,  waarbij ze zich steeds vrijer leren bewegen tijdens de lessen en in hun leven.

Mijn danservaringen liggen op gevariëerd terrein: van jazzdance tot en met Hawaïaanse & Tahitiaanse dansen, van Ballroom & Latin American tot en met Afro-Braziliaanse dans, van klassiek ballet tot en met tai chi.
Maar in al die dansvormen miste ik bepaalde groei- en ontwikkelingsaspecten die ik wel ervoer tijdens mijn wekelijkse Biodanza-lessen bij Nicolet Roelfsema.  Deze vormden voor mij dan ook de aanleiding tot het volgen van de opleiding tot leraar Biodanza Vital Development bij de BWA* school van Patricia Martello & Marcelo di Matteo in Amsterdam.  In november 2010 ben ik als leraar bij de BWA (inmiddels ViDA)* afgestudeerd.

Ik ben epidemioloog en biomedisch gezondheidswetenschapper en werk als beoordelaar bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen.** Daarvoor heb ik een aantal jaren als verpleegkundige A gewerkt in verschillende ziekenhuizen. Ik woon met mijn zoon in Amsterdam.
In diverse settingen heb ik ervaring opgedaan met lesgeven aan: kleuters, pubers en adolescenten, volwassenen, gezonde mensen en patiënten.

Met veel plezier verzorg ik een workshop en voer u graag mee in de fascinerende betoverende wereld...... van uw eigen dans!

*	Biodanza World Association inmiddels Vital Development Association (ViDA)
**	Om (schijn van) belangenverstrengeling te voorkomen zal ik dan ook geen opdrachten van registratiehouders van geneesmiddelen aannemen.
Design: Recati WebDesign